Wuhan Taihe Plaza, Wuhan

Wuhan Taihe Plaza is a large-scale dense mixed-use urban complex located in Wuhan, one of China’s most rapidly growing cities. The project acts as a linking scheme connecting two vibrant districts and represents advancement in Broadway Malyan’s development and approach to complex mixed-use schemes in Asia.

Broadway Malyan provided a concept solution for a combination of residential, office and a variety of retail developments, with a total building area of 240,000m2. The retail component comprises dramatic open air shopping over five floors that focuses on a central event space in a sunken plaza. Landscaping and architecture converge with a planting and water feature strategy designed to create a beautiful atmosphere and cooling environment, with a micro climate providing user comfort during Wuhan’s hot summers.

Gold Award Masterplanning, SILA Awards 2013


Client: Wuhan Yi Scene Estate Co. Ltd
Location: Wuhan, China
Size: 248,000m²
Skills: Architecture, Landscape Architecture, Masterplanning
Status: Completed

Related projects