Click to enter complete search
Valecenter
Marcon, Italy

Inspired by Venetian craftsmanship

An award-winning refurbishment and repositioning of an outdated shopping centre, the vibrant scheme takes its reference from the beautiful translucency of the world famous Murano glass.

Our challenge was to reconfigure the mall with minimum disruption to trading and maximum impact for visitors. Our solution was focused on how the glass elements would be woven into the design at various points in a phased manner as well as the creation of a new mall area and food court on the top floor.

We also created a new brand for Valecenter from the idea of coloured glass overlapping and interacting to create a long panel.

Get in touch

With studios around the world and a broad range of expertise across multiple sectors, we are well placed to help our clients to bring their visions to life. Click below for more information and contact details for our studios in the Americas, APAC, EMEA and the UK.

Contact us