Click to enter complete search
Met Office
Exeter, UK

Creating a sense of community within a multi-award winning sustainable design

The award-winning Met Office’s headquarters building in Exeter accommodates 1,000 staff in a high-performance, environmentally sensitive building. The scheme features two super-computer halls, a media centre, training college, the National Meteorological Library, an international conference centre, staff restaurant and coffee bar, a gymnasium and a shop.

Set within landscaped parkland, the conference centre and shared facilities are located along an internal ‘street’ which runs through the development. The office accommodation spans from this concourse in a series of wings or ‘fingers’. The layout, design and specification of these areas has provided a flexible working environment which can easily be adapted to suit future requirements.

“The design for the Met Office met our organisational aspirations to create a much more integrated and interactive staff environment.”
Alan Douglas, Relocation Director, Met Office

Get in touch

With studios around the world and a broad range of expertise across multiple sectors, we are well placed to help our clients to bring their visions to life. Click below for more information and contact details for our studios in the Americas, APAC, EMEA and the UK.

Contact us